wvneptunus.nl, neptunus.club

W.V. Neptunus - 's-Hertogenbosch

Logo BWW
Van 14 tot en met 17 september wordt de 'Bossche Waterweek' (BWW) gevierd. Er is een uitgebreid programma samengesteld, waar voor iedereen wel iets aantrekkelijks in te vinden is. Het programmaboekje kun je hier downloaden.

Voor enkele van de hoofdattracties kun je van tevoren hier tickets bestellen.

Op zondag 9 april is vanaf 15:00 uur ons clubschip vol muziek! Met optredens van de Neptjoens, de Niks Nep en het Shanty koor de Melo diva's. Het belooft een gedenkwaardige middag te worden. 

OetelvlootEn zo gaan we alweer het 5e jaar in van De Oetelvloot! Wat enkele jaren geleden begon als een klein clubje met bootjes, is vorig jaar uitgegroeid tot een evenement waaraan meer dan 220 mensen hebben deelgenomen. Chapeau voor alle vrijwilligers van WSV Viking en voor Ydo en Christel, die het carnavalsontbijt voor al deze mensen zullen verzorgen !

Voor de mensen die nog niet weten wat De Oetelvloot is: CARNAVAL BEGIN JE OP ZONDAG MET DE OETELVLOOT

We varen op zondagochtend tijdens Carnaval - voor aankomst van d’n HÔGHEID - met een heleboel versierde schepen en bandjes over het watervrij moeras via de Oeteldonkse plas naar Oeteldonk Central. Het programma kun je hier downloaden.

Op zondag 9 april 2017 geven onze huisbands Neptjoens en Niks Nep hun jaarlijkse koffieconcert. Aanvang 15:00 uur.

SintHij komt aan op 27 november in het clubhuis in de BUITENHAVEN om 14:00 uur.

Graag horen we zo snel mogelijk welke kinderen er komen (en willen wij de leeftijd van het kind weten en of het een jongen of meisje is). 

Stuur meteen even wat aanvullende informatie, leuke anekdotes over de kinderen zodat de Sint over alle kinderen een leuk verhaaltje kan vertellen. Stuur die gegevens per mail aan de Sinterklaascommissie vóór 22 november. De kleurplaat kun je ook naar dat mailadres sturen.

Groetjes namens de Sinterklaascommissie

Op zaterdagmiddag 17 september worden op de Koornwaard de afsluitende 'diamantwedstrijden' gezeild van dit seizoen. Wie wordt dit jaar de Neptunus kampioen? We hopen in elk geval op mooi weer, met een lekker windje op de middag voor een mooie wedstrijd, die daarna naadloos overgaat in de huldiging van de zeilers en een gezellige barbecue met de hele vereniging.

Je kunt je nog tot 14 september aanmelden voor de BBQ, kijk hier voor de verdere gegevens. Aanmelden kan ook per mail aan de evenementencommissie.

De evenementencommissie organiseert op 17 september 2016 een "Zomer-Barbekjew".

Kom je ook? Opgeven kan tot uiterlijk 14 september a.s.

Klik hier voor meer bijzonderheden.

De evenementencommissie heeft op zaterdag 28 mei een 'floating dinner' georganiseerd, dat al begint met een vaartochtje om 14:00 uur. Het programma ziet er veelbelovend uit! De kosten van deelname bedragen € 18,50 per persoon.

De eerder voor 30 januari geplande traditionele wijnproeverij moest helaas worden uitgesteld. Zodra een nieuwe datum hiervoor bekend is, wordt die op deze website gemeld!

gourmetten2Op zaterdag 5 maart 2016 wordt een gourmetavond georganiseerd, om 18:00 uur in het clubhuis. Kosten van deelname € 7,50 per persoon, aanmelden per email bij Ilse Opstraat voor 27 februari.

Advertentie

Komende activiteiten

26 mei 2018 om 12:00 -
Floating diner
27 mei 2018 om 09:30 - 15:30
Zeillessen Jeugd
27 mei 2018 om 13:00 -
Diamantwedstrijd
31 mei 2018 om 19:00 -
Diamantwedstrijd
04 juni 2018 om 20:00 -
Algemene ledenvergadering
07 juni 2018 om 19:00 - 02:00
Diamantwedstrijd

Andere watersport

Watersportclubs in de omgeving